RÄTT KULTUR GÖR SKILLNAD
9 NOVEMBER PÅ RIVAL

Den 11 april kommer succén Passion HR West tillbaka till Göteborg! Årets röda tråd är förändring och innovation, och hur vi i tider av oförutsägbarhet och komplexitet lyckas engagera individer, team och hela organisationer att vilja och kunna bidra fullt ut.

Passion HR är en mötesplats för alla som uthålligt och passionerat strävar efter att utveckla framgångsrika verksamheter genom människor. Med eventet vill vi på Edge HR lyfta all den energi, lust, kompetens och vilja som finns inom HR-branschen. Vi vill dela goda och spännande exempel på nytänkande HR och inspirera till ännu fler.

Just nu erbjuder vi mängdrabatt, gå 3 betala för 2.
Säkra din plats och boka din biljett idag!

Varmt välkomna, vi ser fram emot en riktigt spännande eftermiddag tillsammans!

 

Karin Zingmark har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, nu senast som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till “Maxa Snacket”, som bland annat lyfts av DN som en av de mest läsvärda managementböckerna just nu, och inspirerar på temat förändringsledning och kommunikativt ledarskap.

Karin Zingmark håller en inledande föreläsning och  delar med sig av konkreta tips och råd för hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i en uppkopplad värld.

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Niklas Delmar, medgrundare Hej Engagemang

Forskning inom Self Determination Theory visar tydliga samband mellan hur välmående och engagerade medarbetare presterar bättre och därmed också bidrar till mer hållbara resultat. Över tid. I dagens höga förändringstakt är det helt avgörande att vi har engagerade medarbetare, då ökar nämligen kreativiteten och därmed även innovationskraften. Niklas ger exempel på varför engagemang är så viktigt och delar med sig av tips på hur vi kan gå tillväga för att öka medarbetarnas engagemang.

Niklas Delmar  är föreläsare, konsult och utbildare. Han har under flera år har arbetat med engagemangs- och ledarskapsfrågor samt med att bygga starka team i tider av stora förändringar.  Niklas är medgrundare av Hej Engagemang!

Så boostar HR innovation

Leif Denti, fil. dr, Göteborgs Universitet

Vilken roll kan HR spela för att främja och boosta innovation inom verksamheten? En väldigt stor roll menar forskaren Leif Denti och tar stöd i såväl forskning som goda exempel från verkligheten för att illustrera detta. Leif ger exempel på hur innovativa medarbetare kan identifieras i rekryteringsprocessen, hur innovation kan mätas och belönas samt vilken slags kultur som stärker verksamhetens innovationsförmåga.

Leif Denti är fil. dr. och forskar om kreativitet, innovation och förändringsledning i både privat och offentlig sektor. Hans lärosäte är den psykologiska institutionen på Göteborgs universitet. Han är också författare till boken Personalvetenskapliga perspektiv på innovation som gavs ut 2018

Klarna - En smoooth utsida kräver en innovativ insida

Anna Selander, Klarna 

I start-up företag behöver du vanligtvis inte lära människor att ta ansvar för resultat, vara sparsam med resurser eller inse värdet av att ha fantastiska kollegor. Det är helt enkelt en fråga om överlevnad. Men när ett företag växer finns det en ökad risk för “ansvarsutspädningsseffekter” – ju fler som teoretiskt kan få något gjort, desto större risk att ingen gör det. Klarna såg riskerna torna upp sig och bestämde sig för att på ett radikalt sätt säkerställa innovationskraft och framdrift. Svaret blev en helt ny operationell modell där 2 000 medarbetare nu arbetar i start-upinspirerade team. Anna delar med sig av det nya arbetssättet och hur en vanlig dag på Klarna kan se ut.

Anna Selander, Director Learning & Leadership har gått från storbolaget Ericsson där processeffektivitet och professionalism är ledord, till Klarna där alla talar om snabbhet och uppstickaranda.

Stora möjligheter med Agil HR

Anna Willford, Zenuity

Att arbeta agilt är sedan länge populärt inom mjukvaruutveckling, men det är också på stark frammarch inom HR.  Anna Willford, People team på Zenuity, berättar hur de lyckas skapa en agil HR-funktion och vilket extra värde det medför till organisationen. Vi får ta del av grunderna i det agila arbetssättet och konkreta och inspirerande exempel på hur Zenuitys People team utvecklats i linje med de agila principerna. Anna bjuder både på utmaningar och lärdomar, och inte minst de stora vinsterna som det agila arbetssättet möjliggör.

Anna Willford har gedigen erfarenhet inom HR och mer än 10 års erfarenhet av att arbeta i en agil mjukvaruorganisation. Hon arbetar idag på Zenuity som är ledande i utvecklingen av självkörande bilar. Verksamheten har funnit i 2 år och Annas uppdrag från start var att skapa ett nytt och coolt HR!

Vi skapade ett HR-tech lab

Joakim Karlsson, PWC

Hur lyckas man möta en extremt kräsen generation, starta en digital rörelse och utmana alla interna processer? På PwC blev svaret ett HR-tech lab, som innebar att  HR-direktören fick flytta ut ur sitt kontor för att möjliggöra plats åt teknikprylar, prototypande och kodning. PwC:s HR Tech & Innovation Manager Joakim Karlsson berättar om hur hans idé blev till verklighet,  och vad labbet inneburit för PwC. Joakim delar både framgångar och misslyckanden och vi får en inblick i de mest aktuella projekten, som bland annat rör maskinlärning och Virtual Reality.

Joakim Karlsson är HR Tech & Innovation Manager på PwC. Under våren 2016 skrev han ihop ett business case för sin egen roll och sedan dess har han med stöd av ett HR-tech lab ägnat sig helhjärtat åt att gifta ihop teknologi med HR.

HUMAN GROWTH AWARD
Årets HR Team 2018

Human Growth Award instiftades 2015 av Wise Group och är priset som lyfter fram inspirerande idéer och HR-teamen bakom dem.
Juryn består av förra årets finalistteam och har siktet inställt på team som skapar attraktiva och hållbara kulturer, som innoverar och frigör kraft hos medarbetarna samt som driver affären framåt och skapar goda mätbara resultat.  Träffa finalisterna och se vilket team som tar hem titeln Sveriges HR-team 2018.  Årets tre finalister är, Gröna Lund, KRY och Sveriges Radio.

2 990 SEK/PERSON. GÅ 3 BETALA FÖR 2!

EVENTET PÅGÅR 12.00 – 16:30 PÅ AUKTIONSVERKET, TREDJE LÅNGGATAN 9, GÖTEBORG

För att utnyttja eventuella kampanjkoder, fyll i anmälan nedan och mejla sedan ev. kod till:  helene.weberyd@edgehr.se 

*OBLIGATORISKA UPPGIFTER

VILLKOR

Alla priser som anges är exkl. moms. Fri avbokning till 40 dagar före eventet.  Därefter debiteras hela avgiften. Vid sjukdom eller annan anledning till förhinder kan du överlåta din plats åt en kollega. Med reservation för ändringar av programpunkter/talare. Vid bokning av detta evenemang godkänner du Edge HR’s allmänna villkor.

Företagsuppgifter
*Företagsnamn
*Telefonnummer
*Fakturaadress
*Postnummer + ort
Fakturaupgifter
Företagsnamn (Om annan)
*Organisationsnummer
Fakturaadress (Om annan)
Postnummer + ort (Om annan)
Deltagaruppgifter
*Namn Deltagare 1
*E-post Deltagare 1
*Befattning Deltagare 1
Specialkost Deltagare 1
SKICKA IN AMÄLAN
AVBRYT
TACK FÖR DIN ANMÄLAN!

DU KOMMER INOM KORT ATT FÅ ETT BEKRÄFTELSEMEJL FRÅN OSS MED ALL INFORMATION. HAR DU NÅGRA FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR SÅ KONTAKTA OSS PÅ 08-505 128 00.

VARMT VÄLKOMMEN!